Menu

Ryömintätilakuivauslaitteet

RYÖMINTÄTILAKUIVAIN CTR STD-TT

 

CTR STD-TT – Adsorptiokuivain joka on rakennettu ryömintätilojen käyttötarkoitukset huomioiden, joissa vaatimukset vankan rakenteen, käyttöturvallisuuden ja eliniän osalta ovat korkeat. CTR STD-TT on kehitetty erityisesti tiloihin joissa ongelman aiheuttaja on vain kosteus.

 

Ryömintätilakuivain CTR STD-TT on energiataloudellisuudeltaan ylivoimainen laite. Ryömintätilakuivainta ohjataan HomeVision ohjainyksiköllä joka sisältää ryömintätilaan asennettavan hygrostaattilaitteiston mikä tarkkailee ryömintätilan ilmastoa sopivan ja kriittisen välillä. Kuivausta voidaan ohjata ja seurata asunnon sisätilasta langattoman näyttöohjainlaitteen avulla.

 

Tekniset tiedot:

 

Kuivailmamäärä 200 m3/h
Kosteailmamäärä 35 m3/h
Liitäntä 230 V, 50 Hz
Liitäntäteho 860 W
Todellinen käyttöteho 775 W
Kosteailman poistokanava Ø 80 mm
Kuivailman kanava Ø 100 mm
Käyntiääni (3 m)* 56 dB*
Mitat K x L x P 285 x 326 x 455 mm
Paino 15 kg
Ylilämpösuojaus, 3 osainen 80 + 80 + 130°C
Kuivauskapasiteetti:
20°C, Rh 60% 17 l/vrk
10°C, Rh 60% 13 l/vrk
5°C, Rh 60% 11 l/vrk
* Käyntiääniarvo dB viittaa asentamattomaan laitteeseen. Käyntiääni vaihtelee kohteittain asennuksesta ja olosuhteista riippuen

 

 

RYÖMINTÄTILAKUIVAIN CTR 300TT2

CTR 300TT2 – Adsorptiokuivain joka on rakennettu ryömintätilojen käyttötarkoitukset huomioiden, joissa vaatimukset vankan rakenteen, käyttöturvallisuuden ja eliniän osalta ovat korkeat. CTR 300TT2 laitteessa kosteailmamäärä suhteessa roottorin kapasiteettiin pysyy optimaalisena ja vakiona kuten myös laitekapasiteetti erityisen patentoidun rakenteen ansiosta. Tilasta poistettava ylimääräinen ilmamäärä vaihtelee 45 ja 130m³/h:n välillä, ja se otetaan laitteen prosessi-ilmasta. Patentoidusta tekniikasta johtuen CTR 300TT2 tarjoaa samalla myös mahdollisuuden radon- ja hajuongelmien poistamiseen yhdellä laitteistolla. Laitteen käyttökustannukset pysyvät matalana riippumatta siitä miten suuri määrä ilmaa poistetaan ryömintätilasta (alipaine). CTR 300TT2 on energiataloudellisesti mitattuna ylivoimainen laite.

 

Ryömintätilakuivainta ohjataan HomeVision-ohjainyksiköllä joka sisältää ryömintätilaan asennettavan hygrostaattilaitteiston mikä tarkkailee ryömintätilan ilmastoa sopivan ja kriittisen välillä. Kuivausta voidaan ohjata ja seurata asunnon sisätilasta langattoman näyttöohjainlaitteen avulla.

 

Tekniset tiedot:

 

Kuivailmamäärä 200-300 m3/h
Kosteailmamäärä 45-130 m3/h
Liitäntä 230 V, 50 Hz
Liitäntäteho 1015 W
Todellinen käyttöteho 850 W
Prosessi-ilman otto Ø 160 mm
Kosteailman poistokanava Ø 75 mm
Kuivailman kanava 1x Ø 100 + 2 x Ø 50 mm
Käyntiääni (3 m)* 56 dB*
Mitat K x L x P 325 x 325 x 325 mm
Paino 16 kg
Ylilämpösuojaus, 3 osainen  80 + 80 + 130°C
Kuivauskapasiteetti:
20°C, Rh 60% 21 l/vrk
10°C, Rh 60% 14 l/vrk
5°C, Rh 60% 12 l/vrk
* Käyntiääniarvo dB viittaa asentamattomaan laitteeseen. Käyntiääni vaihtelee kohteittain asennuksesta ja olosuhteista riippuen

 

RYÖMINTÄTILAKUIVAIN CTR 500TT

 

CTR 500TT – Adsorptiokuivain joka on rakennettu ryömintätilojen käyttötarkoitukset huomioiden, joissa vaatimukset vankan rakenteen, käyttöturvallisuuden ja eliniän osalta ovat korkeat. CTR 500TT on ylivoimainen voimapaketti kokoonsa ja painoonsa nähden. Kahden (2) 100mm:n ja kolmen (3) 50mm:n kuivailmaulostulon ansiosta CTR 500TT tarjoaa kaikki parhaat käyttövariaatiot ja -mahdollisuudet.
Ryömintätilakuivainta ohjataan ryömintätilaan asennettavan hygrostaattilaitteiston avulla joka tarkkailee ryömintätilan ilmastoa sopivan ja kriittisen välillä. Kuivausta voidaan seurata asunnon sisätilaan asennettavan kontrollipaneelin avulla.

 

Tekniset tiedot:

 

Kuivailmamäärä 500 m3/h
Kosteailmamäärä 60-80 m3/h
Liitäntä 230 V, 50 Hz
Liitäntäteho 1780 W
Todellinen käyttöteho 1500 W
Prosessi-ilman otto 2 x Ø 125 mm
Kosteailman poistokanava Ø 75 mm
Kuivailman kanava 2 x Ø 100 + 3 x Ø 50 mm
Käyntiääni (3 m)* 62 dB*
Mitat K x L x P 360 x 395 x 375 mm
Paino 21 kg
Ylilämpösuojaus, 3 osainen  80 + 80 + 130°C
Kuivauskapasiteetti:
20°C, Rh 60% 35 l/vrk
10°C, Rh 60% 24 l/vrk
5°C, Rh 60% 21 l/vrk
* Käyntiääniarvo dB viittaa asentamattomaan laitteeseen. Käyntiääni vaihtelee kohteittain asennuksesta ja olosuhteista riippuen

 
 

OHJAINLAITE HOMEVISION LITE/PRO

 

HomeVision ohjainlaitteita käytetään kontrolloidun ryömintätilakuivauksen varmistamiseksi. Ryömintätilakuivauksen ohjaus-, asetus- ja valvontatiedot välittyvät kuivainlaitteeseen kytketyn hygrostaattiyksikön kautta sisätilaan asennetulle langattomalle näyttöohjainyksikölle. Ohjainlaite näyttää reaaliajassa sen hetkiset lämpötila- ja kosteustiedot jotka hygrostaattiyksikkö välittää ryömintätilasta. Ohjainlaite kertoo myös tiedot kuivaimen toimintatilasta ja sallii käyttäjän tehdä mahdollisia käyttöasetusten muutoksia tarpeen mukaan. Ryömintätilan kosteusarvot ja lämpötilat tallentuvat ohjainlaitteen muistiin, josta tiedot voidaan ladata USB-kaapelilla tietokoneelle mahdollistaen arvojen ja tilan kosteustilanteen pitkäaikaisen seurannan.

 

Sisäänrakennetun hälytysjärjestelmän ansiosta ilmoittaa laite käyttäjälle mahdollisesta akuutista käyttöhäiriöstä, ja laitteisto myös automaattisesti muistuttaa mahdollisista huoltotarpeista, vain jotta laitteen varma toiminta voidaan varmistaa ja rakennuksen vaurioituminen välttää.

 

HomeVision laitteistoa on saatavissa kahtena eri versiona, Lite ja Pro. Pro-versio sisältää kaikki Lite-version perustoiminnot, mahdollisuuden ohjata laitetta kullekin asennukselle soveltuvan homeindeksin avulla sekä olosuhteiden mukaan voidaan vähentää energiankulutusta. Pro-version käyttäjä voi myös erikseen ohjata puhallinyksikön ilmavirtausta ja lisäksi seurata graafisena esityksenä viimeisen kahdentoista (12) kuukauden käyttötuntiaikoja sekä lämpötilan ja kosteuden keski-arvoja.

 

Homevision ohjainlaite soveltuu käytettäväksi Corroventan CTR 300TT2 ja CTR STD-TT ryömintätilakuivaimien kanssa.

 
 

OHJAINLAITE KONTROLLIPANEELI

 

Ohjainlaitteita käytetään kontrolloidun ryömintätilakuivauksen varmistamiseksi. Ryömintätilakuivauksen ohjaus-, asetus- ja valvontatiedot välittyvät kuivainlaitteeseen kytketyn hygrostaattiyksikön kautta sisätilaan asennetulle kontrollipaneelille.

Ryömintätilakuivainta ohjataan ryömintätilaan asennettavan hygrostaattilaitteiston avulla, mikä tarkkailee ryömintätilan ilmastoa sopivan ja kriittisen välillä. Lisävalvonnan mahdollistamiseksi sijoitetaan kontrollipaneeli (indikaattoripaneeli) huoneiston sisätilaan, jonka indikaattorivalot kertovat esimerkiksi ryömintätilan kosteuden olevan ”OK” tai liian korkea, järjestelmä toimii tai jos jotakin häiriöitä esiintyy.

Kontrollipaneeli ohjainlaitetta käytetään Corroventan CTR 500TT ryömintätilakuivaimen kanssa.

 

 

 

ASENNUSSARJA TT MULTI

 

Asennussarja TT Multi nopeaan ja yksinkertaiseen asennukseen sekä optimaaliseen energiankulutukseen. Täydellinen asennussarja ryömintätilakuivainlaitteiden CTR STD-TT ja CTR 300TT2 asennukseen ja kiinnittämiseen, toimitettuna pahvipakkauksessa sisältäen:

 

– porausmalli kannakkeille
– kannattimet kiinnitystarvikkeineen
– sokkelin läpivientiputki
– äänenvaimennus poistoletku kostealle ilmalle
– peitelevy ulkoseinään
– kuivailman letku
– yhdyskappale kuivailmaletkun ja kuivailmaputkituksen väliin
– 16 suutinta kuivailman ohjaamiseksi
– letkuklemmareita liitosten kiristämiseksi

 
 

ASENNUSSARJA 500TT UNIVERSAL


Asennussarja 500TT Universal nopeaan ja yksinkertaiseen asennukseen sekä optimaaliseen energiankulutukseen. Täydellinen asennussarja ryömintätilakuivainlaite CTR 500TT asennukseen ja kiinnittämiseen, toimitettuna pahvipakkauksessa sisältäen:

 

– porausmalli kannakkeille

– kannattimet kiinnitystarvikkeineen

– sokkelin läpivientiputki

– peitelevy ulkoseinään

– äänenvaimennus poistoletku kostealle ilmalle

– 2 kpl kuivailman letku

– 2 kpl yhdyskappale kuivailmaletkun ja kuivailmaputkituksen väliin

– 30 suutinta kuivailman ohjaamiseksi

– letkuklemmareita liitosten kiristämiseksi